|
Apistogramma baenschiApistogramma baenschiMůžete, prosím, někdo vložit fotky a podat základní informace o tomto druhu? Hrozně mě zaujala, ale na netu jsou fotky až moc nápadně rozdílné, tak bych rád věděl, jak doopravdy vypadá. A jak je to s její sehnatelností? Děkuji.
Re: Apistogramma baenschiVlastní fotky asi nikdo mít nebude, protože u nás není bohužel moc sehnatelná. Minulý rok ji měl Radek Blaško (koupil si je pro sebe, ale nakonec je stejně prodal) - možná on má nějaké fotky. Zrovna včera jsem se s ním o nich bavil - jestli si dobře pamatuji, tak říkal, že je to jinak pro velkoocbchod neprodejná ryba...
![]() Roman ![]() small is relative...
Re: Apistogramma baenschiNo musím říct, že mě teda dostala. Skoro bych řek, že možná nejhezčí z Apisto. Můžu se zeptat co stály?
Re: Apistogramma baenschiVůbec netuším. Radek pouze říkal, že jen co je dostali, tak už je měl doma
![]() Roman ![]() small is relative...
Re: Apistogramma baenschiNechci tu kázat bludy, ale myslím, že jeden kousek se pohyboval někde mezi 500 - 1000 Kč! No o nich mi nemusíte říkat dvakrát. Já po nich slintám už asi tři roky a několikrát jsem je i mohl mít. Jelikož jsem pokaždé neměl ty správné podmínky, nechtěl jsem je brát.
Mno, najděte si ty správné fotky například takové A.payaminonis nebo A.maciliensis. To jsou taky lahůdky... ![]() ![]() ![]()
Re: Apistogramma baenschiTak to je rána! To jste mě dostal do kolen!
Ale pokud je pro ni druhý název A. Inca, tak jsem našel starší nabídku tady: http://www.metop-aquarium.cz/stocklist/stocklist.htm A můžu se zeptat, od koho ta nybídka byla?
Re: Apistogramma baenschiAno, obchodní jméno měla Apistogramma sp. Inka...
Roman ![]() small is relative...
Re: Apistogramma baenschiTak jsem se koukal po netu po těch vašich typech, ale neráčej se urazit ,vašnosto, zůstanu u své A. baenschi. Možná ještě nedokážu docenit tu pravou krásu.
![]() ![]() ![]()
Re: Apistogramma baenschiZvláště když jsou tací, podle nichž navíc ani Ap. maciliensis neexistuje a měli bychom místo ní hledat Ap. sp. Rio Mamore, resp. Apistogramma erythrura
![]() ![]() Roman ![]() small is relative...
Re: Apistogramma baenschisp.Mamore jsem měl. jsou to úplně jiné ryby.
![]()
Zpět na Apistogramma baenschi (U.Römer,Halm, Soares & Wöhler,2004) Kdo je onlineUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník |