Debata byla. Jestli vědecká, to pochybuji.
Nicméně dovezl jsem si od Franty Green Achilles.
A kvete něco, čemu se říká Green Blue.
OdkazyStatistikyCelkemPříspěvků: 58 Celkem témat 848 Celkem oznámení: 0 Celkem důležitých: 1 Celkem příloh: 3656 Témat za den: 0 Příspěvků za den: 1 Uživatelů za den: 0 Témat na uživatele: 1 Příspěvků na uživatele: 11 Příspěvků na téma: 10 Celkem členů 836 Nejnovějším uživatelem je Rozky |
Bucephalandra je už také u mne v akváriuRe: Bucephalandra je už také u mne v akváriuDebata byla. Jestli vědecká, to pochybuji.
Nicméně dovezl jsem si od Franty Green Achilles. A kvete něco, čemu se říká Green Blue. Olda Zelený - Jihlava
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriu
Tak chlapi, rostliny jsou již doma, dnes odpoledne jsem se snažil něco vyfotit, zde máte vaše Bucky
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuNazdárek tak jste si mysleli, že my z Rychnovskýho spolku zůstaneme stranou - tak to jste se teda přepočítali. Hlásím první úlovek na burze v Brně (B. Sanggau mini). No a v Úvalech se uvidí jestli mě "Sejkorka" něčím zaujme.
Zdeněk
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuJirka Sýkora splnil slib a od sobotní burzy v Úvalech mám v akváriu Bucephalandru Dark Skeleton King. prozajičtěji a správně tmavou formu Bucephalandra kishii. Má nasazeno na květ.
PLZAK
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuTato bucka opravdu nemá chybu. Je ozdobou mé nádrže. Až se vrátím na víkend z Kalouskova vyhnanství, tak nafotím a vyvěsím.
Olda Zelený - Jihlava
Mám ještě jeden kousek, tak ti ho přivezu na slezinu u Zdeňka.
Jirko, díky. Už se těším...