OdkazyStatistikyCelkemPříspěvků: 27 Celkem témat 848 Celkem oznámení: 0 Celkem důležitých: 1 Celkem příloh: 3656 Témat za den: 0 Příspěvků za den: 1 Uživatelů za den: 0 Témat na uživatele: 1 Příspěvků na uživatele: 11 Příspěvků na téma: 10 Celkem členů 836 Nejnovějším uživatelem je Rozky |
A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!Vlasto, alťáci si poradili vždy během několika vteřin. Než se stačily schovat, tak to měly za sebou. Velmi kvalitní krmení, ale těm sulaweským bych to neudělal.
Olda Zelený - Jihlava
Re: A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!Hele, čoveče,přestaň nás laskavě houpat! Vyfotit nějaký fleky na kameni a tvrdit, že to je něco, co z nás nikdo nikdy neviděl, je děsná frajeřina!!!!
Ale já ti to nebaštím! Kdo ví co to je za sajrajt!
Re: A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!Ty vole, starosto, revizore to jsou léta dřiny a odříkání. Na to musíš mít nezakalený zrak. Kořalkou. Co včely?
Olda Zelený - Jihlava
Re: A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!
Svatá pravda starosto, svatá pravda.... PLZAK
Re: A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!No jo. Je asi čas pořídit nějaké ty kroužky na focení něčeho malého. To je furt něco. A stejne to není nějaký bordel, ale krásné malé Caridinky striátky.
Olda Zelený - Jihlava
Re: A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!Včely zatím moc nic.... Už ani ty včely nejsou co bejvaly!!!!
Re: A to jsem chtěl kdysi krevetkami krmit - šoking!!!Nebojte se, není to dlouhé. Holky nejsou líné se nažrat, stejně jako já.
https://www.youtube.com/watch?v=0PtKYFlkBB0 Olda Zelený - Jihlava
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3