OdkazyStatistikyCelkemPříspěvků: 21 Celkem témat 848 Celkem oznámení: 0 Celkem důležitých: 1 Celkem příloh: 3656 Témat za den: 0 Příspěvků za den: 1 Uživatelů za den: 0 Témat na uživatele: 1 Příspěvků na uživatele: 11 Příspěvků na téma: 10 Celkem členů 836 Nejnovějším uživatelem je Rozky |
Rychnov
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Rychnovono to nechvátá, ale kdyby někdo dovezl tak bych vzal.
Re: Rychnovpaparaci jsou všude
Re: RychnovPozor, to byl pouze první chod. Pokračovalo se zmrlinovými poháry atd.
Olda Zelený - Jihlava
Re: RychnovMě to bohužel nevyšlo, musel jsem na svatbu Tak jsem si udělal alespoň výlet na Kvildu a nabral vodu na cichlidky
Re: RychnovKoukam joko blazen že se zase cpu.Ale jinak to včechno je perfektni.Rychnov a to ostatni jako po každe je boži.
Re: RychnovVelice krásná výstava. Bylo na co koukat a strávili jsme zde velmi příjemné dva dny s přáteli z Česka i Slovenska. Kdo nebyl , přišel o hodně. Děkuji a blahopřeji pořadatelům a těším se na příští ročník.
PLZAK
Re: RychnovBledá závist
Re: Rychnovk tomu že výstava byla skvělá se mohu jen připojit . vyděl jsem tam spoustu zdejších virtuálních přátel přez rybičky.
považuji tento den za takový svátek pro akvaristy. a těším se zase za rok. mimochodem jsem tam apistogrammy elizabety red zakoupil , takže i to se mi splnilo
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3