OdkazyStatistikyCelkemPříspěvků: 58 Celkem témat 848 Celkem oznámení: 0 Celkem důležitých: 1 Celkem příloh: 3656 Témat za den: 0 Příspěvků za den: 1 Uživatelů za den: 0 Témat na uživatele: 1 Příspěvků na uživatele: 11 Příspěvků na téma: 10 Celkem členů 836 Nejnovějším uživatelem je Rozky |
Bucephalandra je už také u mne v akváriuRe: Bucephalandra je už také u mne v akváriuPetře, paráda. Věřím, že i mě v následujících letech nějaká bucka vykvete
PLZAK
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuProtože peníze se mají točit, tak utržený peníz za rybičky na dnešní naší spolkové burze IRISU jsem ihned investoval a od Jirky Sýkory zakoupil do své sbírečky novou Bucephalandru pod označením GREEN ACHILLES. Tato bucka již není žádný prcek. Viz přiložené foto s měřítkem
PLZAK
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuKrása Vláďo. Na Achillesa mám taky políčíno. Je ještě forma Dark Achillles - taky nádhera, ten je trochu menší.
Musím se pochlubit novými přírůstky od pana Povolného. Málo platné, ale Péťa už řízkuje. Olda Zelený - Jihlava
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuJo, jo, Oldo, pan Povolný je šikovný člověk, nejenže bucky už řízkuje, ale rovněž mu i kvetou. I já už jsem řízkoval i když z donucení. Když jsem obdržel zásilkou B. black venti, tak měla nalomenou špičku s několika lístečky. Tak jsem ji odstřihl v místě zlomu a rovněž přivázal na kámen a mám tak dvě B. black venti. Obě jsou životaschopné a již pouští nové lístečky.
PLZAK
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuMůj sen: http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/ ... 1395896402 , nemám na mysli cenu, ale krásu a velikost B. green Achilles.
PLZAK
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuBucephalandra GREEN ACHILLES po týdnu v akváriu. Zdá se, že snad vydrží. listy neshodila
PLZAK
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuKrásná kytička. Vypadá zdravě. Jak vyrazí nové kořínky bude vyhráno.
Olda Zelený - Jihlava
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuTak na Láďovo přání, tento týden dorazí Bucephalandra skeleton king Dark
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriuJirko, jestli to budeš mít v Úvalech, tak si jeden kousek zamlouvám.
Olda Zelený - Jihlava
Re: Bucephalandra je už také u mne v akváriu
Radostná, potěšující zpráva B. skeleton king dark je totožná s B. dark Achilles. Dark v češtině značí tmavý. Tato rostlinka má mít namodralou svrchní stranu listů a spodní strana je načervnalá viz http://www.flickr.com/photos/62693539@N07/11857372026/ , řadí se mezi větší bucky. PLZAK