OdkazyStatistikyCelkemPříspěvků: 63 Celkem témat 844 Celkem oznámení: 0 Celkem důležitých: 1 Celkem příloh: 3652 Témat za den: 0 Příspěvků za den: 1 Uživatelů za den: 0 Témat na uživatele: 1 Příspěvků na uživatele: 11 Příspěvků na téma: 10 Celkem členů 835 Nejnovějším uživatelem je BAČA55 |
Apistogramm agassizi fire redRe: Apistogramm agassizi fire redJo, tak ta poslední odpovídá realitě asi nejvíc.
Re: Apistogramm agassizi fire red
Budu se těšit.
Re: Apistogramm agassizi fire redTak ty jsou opravdu moooooc krasne
Re: Apistogramm agassizi fire redTak samicka uz hlida kupu kulicek , Zatim je necham ve spolecnem, nebot jedu za 14 dnu na dovcu, tak by to stejne neustaly. Ale az prijedu, kazdy par dostane sve akvarecko...
Mam co ? Mam radost . Nedavno tady byl kolega neakvarista a tvrdil, ze sladkovodni akvaria jsou o nicem, protoze rybky nejsou dostatecne barevne. No vec nazoru.... Ale takove akvarko, kde by se prohaneli tito krasavci a 2 parecky Ramirezek electric blue by predcilo kdejake morske obludaium.
Plzen ? nejaka vystava ? akce ?
Tak jak to Pavle pokračuje?????
Diky za optani, nechal jsem to vespolecnosti dalsich 8 Apistogram a tak kocicka branila dva dny... Jedu na dovcu, tak bych to stejne neodchoval . ale az prijedu, tak budou tri pary ve trech 16nactkach... Co tobe, tre se neco ?
Re: Apistogramm agassizi fire redVšak jsi to u viděl. Jsem na ně teď jak pes, takže nic moc.
Ja mysim, ze se u tebe maji rybky hodne dobre. Krmil jsi je i suchym ? Granule ani vlocky jim moc nejedou, ale po nitenkach a patentkach se mohou utlouct.... Zrovna se vytrely. Prestoze ma jeden par kralovstvi v 45l akvariu, agresivita samicky nezna mezi. Samicka se do samce zakousne a jakoby visi a jindy ho zatlaci do rohu a prestoze se nehybe, tak na nej utoci. Jasne dela to vetsina Apistic, ale toto je extremni.... Prestoze jsem zatim vetsinou nechaval oba rodice s potomstvem, tady asi chudaka odlovim..