Odkazy
Narozeniny
Dnes nemá nikdo narozeniny
V následujících 7 dnech
buburyba
spanel (57)
Kalendář
|
Pro. 2024 |
|
Po |
Út |
St |
Čt |
Pá |
So |
Ne |
|
|
|
|
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Statistiky
Celkem
Celkem témat 848
Celkem oznámení: 0
Celkem důležitých: 1
Celkem příloh: 3656
Témat za den: 0
Příspěvků za den: 1
Uživatelů za den: 0
Témat na uživatele: 1
Příspěvků na uživatele: 11
Příspěvků na téma: 10
Celkem členů 836
Nejnovějším uživatelem je Rozky
|
od mlynář v 05 zář 2011, 23:02
Já na pražské akce nejezdím. Ono už prakticky totiž není na co.... Mám takový pocit, že ono je skoro jedno kam bys do Čech vyrazil. Já když v Blavě uviděl předevčírem ceduli Košice 462 a uvědomil jsem si, že to jezdíte po normálních silnicích první třídy a ne po dálnici, tak mně z toho přeběhnul mráz po zádech.
-
mlynář
- Administrátor
-
od RAP v 06 zář 2011, 08:17
To si celkem na omylu Honzo. Když jsem jel do Podhájské přes Blavu, tak D1 a 2 hrůza. V Blavě jsem zabloudil tak, že jsem se málem zastavil až v Maďarsku. Cestu zpět už jsem jel přes kopce. Kdyby takové kvalitě byly naše dálnice, tak si blahem chrochtám a ten výhled..........
-
RAP
- Čestný uživatel
-
od mlynář v 06 zář 2011, 09:25
Hihi. Myslíš Vlastiku, že kluci z Košic vyjížděj z dommova o půlnoci, aby se dostali dopoledne do Blavy kvůli rozjímání nad krásami krajiny po cestě? My jsme naopak cestu z Blavy do Ouval udělali za tři hoďky.... po těch hrozných dálnicích.
-
mlynář
- Administrátor
-
od Kubo v 06 zář 2011, 20:41
Tak to je uz jedno , ved Uvaly mozme trosku aj pripisat ku Prahe , zase to nieje az tak daleko. Proste vezmem nejaku dovolenku v case nejakej dobrej akcie v CZ a konecne pokecame. Chrapat budem u brata v Prahe. Tento rok mi to uz asi nevyjde.
-
Kubo
- Apistogrammafish fan
-
-
od RAP v 07 zář 2011, 12:22
No mě ta cesta přes kopce vyšla ke hranicím cca 10 - 15minut déle než po dálnici přes Bratislavu. A hlavně klídek a pohoda!
-
RAP
- Čestný uživatel
-
od mlynář v 07 zář 2011, 16:38
Kubo píše:Tak to je uz jedno , ved Uvaly mozme trosku aj pripisat ku Prahe , zase to nieje az tak daleko. Proste vezmem nejaku dovolenku v case nejakej dobrej akcie v CZ a konecne pokecame. Chrapat budem u brata v Prahe. Tento rok mi to uz asi nevyjde.
A co se teda domluvit s klukama z Blavy, až pojedou v červnu příští rok na prase? Totéž ve tvém případě platí i na ČCK kongres, který jak myslím budeme pořádat v květnu na začátku měsíce nebo na konci měsíce (budou-li) AKVA ÚVALY. No a navíc tímhle způsobem bys mohl jet i do Rychnova. Domluvíš se s bráchou, dojedeš k němu v pátek, přespíš, ráno zajedeš na Čerňák, kde tě vyzvednu a večír tě zase vyložím na Čerňáku a můžeš si tak příští rok užít komplet rychnovskou akci...
-
mlynář
- Administrátor
-
od Raviolka v 09 zář 2011, 08:42
mlynář píše:... večír tě zase vyložím na Čerňáku a můžeš si tak příští rok užít komplet rychnovskou akci...
Komplet rychnovskou akci by si užil, kdyby večer nebyl zpátky v Praze, ale pořád ještě v Rychnově
-
Raviolka
- Čestný uživatel
-
-
od Kubo v 09 zář 2011, 12:20
mlynář píše:Kubo píše:Tak to je uz jedno , ved Uvaly mozme trosku aj pripisat ku Prahe , zase to nieje az tak daleko. Proste vezmem nejaku dovolenku v case nejakej dobrej akcie v CZ a konecne pokecame. Chrapat budem u brata v Prahe. Tento rok mi to uz asi nevyjde.
A co se teda domluvit s klukama z Blavy, až pojedou v červnu příští rok na prase? Totéž ve tvém případě platí i na ČCK kongres, který jak myslím budeme pořádat v květnu na začátku měsíce nebo na konci měsíce (budou-li) AKVA ÚVALY. No a navíc tímhle způsobem bys mohl jet i do Rychnova. Domluvíš se s bráchou, dojedeš k němu v pátek, přespíš, ráno zajedeš na Čerňák, kde tě vyzvednu a večír tě zase vyložím na Čerňáku a můžeš si tak příští rok užít komplet rychnovskou akci...
Tak to uz sme dohodnuti . Budem tam urcite , uz len mi pripomen datum Ja si dam pripomienku.
-
Kubo
- Apistogrammafish fan
-
-
Zpět na Oznámení a novinky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
|