laci napsal:provokatér napsal::-)no a příloha je vyndávací, takže to máš jednoduché:-)
Nepochopil si ma vôbec.
Inak a čo "6", nič o nej nepočuť
, dnes by mala vyjsť, alebo sa mylim
provokatér napsal:laci napsal:provokatér napsal::-)no a příloha je vyndávací, takže to máš jednoduché:-)
Nepochopil si ma vôbec.
Inak a čo "6", nič o nej nepočuť
, dnes by mala vyjsť, alebo sa mylim
No snad je venku i na Slovensku, i když v Čechách se také objevovala šestka ve vlnách a různě:-)
Kubo napsal:Aquaristik sa mi zacina nepacit. Co sa tyka slovenskeho citatela , tak je nenormalne zdierany. Znova som si vsimol , ze sa zdvihne cena z 4,95 na 6,95 a pre ceskych citatelov je to stale rovnako a to 99kc co je pre slovakov o 100sk viac ako pre cechov. Ked to takto ma ostat , tak asi prestavam s aquaristikom navzdy.
Len aby sa to znova nezdvihlo aj u nas a casopis bude stat 10eur . To si radsej za tie peniaze uz kupim nejaku knizku v ktorej sa docitam viac.RAP napsal:Kubo napsal:Aquaristik sa mi zacina nepacit. Co sa tyka slovenskeho citatela , tak je nenormalne zdierany. Znova som si vsimol , ze sa zdvihne cena z 4,95 na 6,95 a pre ceskych citatelov je to stale rovnako a to 99kc co je pre slovakov o 100sk viac ako pre cechov. Ked to takto ma ostat , tak asi prestavam s aquaristikom navzdy.
To je jen otázka času, kdy se to zvedne i tady
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků